Keresés

Részletes keresés

Zs4zet Creative Commons License 2000.10.16 0 0 596
Én is... boldog szülinapot a kicsi, és nőies Vikocának... :o))))))))))
Zs4zet.
Előzmény: vikoca (595)
vikoca Creative Commons License 2000.10.16 0 0 595
Jajdekedves ez a felrangatas!

Koszonom, es en is boldog szuletesnapot Megyeske, Oki, Vah ur!

Hihetetlen, hogy mar ket eve...

zizi Creative Commons License 2000.10.15 0 0 594
éljenek a nők :-)))))

és persze mi is, mert mi lenne velü(n)k nélkülü(n)k ? :-))))

kaviat Creative Commons License 2000.10.15 0 0 593
csatlakozom Mackóhóz, buék mindenkinek

.kav]4t r.e.b.

Pucros Mackó Creative Commons License 2000.10.15 0 0 592
Boldog születésnapot, vikoca!
Előzmény: vikoca (142)
Pucros Mackó Creative Commons License 2000.10.15 0 0 591
Boldog születésnapot, Vah úr!
Előzmény: Vah úr (50)
Pucros Mackó Creative Commons License 2000.10.15 0 0 590
Boldog születésnapot, Meggyes!
Előzmény: Meggymag (23)
Pucros Mackó Creative Commons License 2000.10.15 0 0 589
Boldog születésnapot, Öki!
Előzmény: Öki (17)
vikoca Creative Commons License 2000.02.14 0 0 588
Hat persze hogy rulizunk mint az atomhangya! :-))))))))

Es persze rettenetmod _nobol vagyunk_ kozben....

kaviat Creative Commons License 2000.02.14 0 0 587
felhoztam, .lányok rulezolnak!!

.kav]4t r.e.b.

Pucros Mackó Creative Commons License 1999.12.09 0 0 586
Nem dől. Ha összefügg, akkor emezek is. Hogy aszontam: annyira, amennyire, ezzel belőttem az epszilon sugarú környezetet, ami lehet, hogy télleg nagyobb nullánál, de nem sokkal.
Előzmény: vikoca (583)
vikoca Creative Commons License 1999.12.09 0 0 585
Jaaaaaaaaaaaaaa, hat az is van, sajnos neha. Szerintem emiatt ne aggodj, az emberlanya belso libaja igencsak jol idomithato :-))). De nem is hiszem hogy az az ize, amirol beszelsz tenyleg egy butaliba volna, nem vagy te tul kritikus magaddal? (bagoly mondja, tudom.:-))
Előzmény: GoldenEye (584)
GoldenEye Creative Commons License 1999.12.09 0 0 584
Hát azt sajna én sem tudom, hogy miért erősebb a liba mindenkinél...csak azt tudom, hogy ha nem így lenne, akkor állandóan vibrálnék, csillognék-villognék, ez meg ugyebár nem így van...de igyekszem minél többet ilyen lenni..

Nem a külső 'hülye libák' az erősebbek, hanem bennem, a belső...mert mindig előbukkan, és mindig kicsit marad is..szerencsére mostanában egyre rövidebb ideig...:)))

Előzmény: vikoca (583)
vikoca Creative Commons License 1999.12.09 0 0 583
Ahh Goldi, gyonyoru volt amit irtal :-)))). Aze' laccik hogy szoktunk mi beszelgetni, nagggyon ertjuk itt egymast!

Szoval tenyleg valami olyasmi jelensegrol van szo, amit irtal. Azert a vege nem volt vilagos. Miert tunnek neha a libak mindenkinel erosebbnek szerinted?

Macko,
tajekozodokepesseg kontra zenei tehetseg? Es mit szolsz ha asszondom osszefugg? Dol-e az elmeleted vagy csak egy pelda volt? :-))))

GoldenEye Creative Commons License 1999.12.09 0 0 582
Csak a mihez tartás végett hozzátenném, hogy én mindenképpen a nőiségről beszéltem az előbb, arról, amit sugárzunk, arról, amikor nem számít, hogy az ember, a nő kövér vagy sovány, kicsi a melle vagy nagy, nagy-e a feneke vagy nem formás, csúnya-e az arca vagy szép, ki van-e festve vagy nincs, jó-e a frizurája avagy nagyon ciki...:))))

Ha benne vagyunk ebben a csodálatos állapotban, senki észre sem veszi kis testi hibáinkat, csak azt érzik, hogy itt valami nagyon jó van....
Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem...:))), mármint a pasikat, akik ennek bedőltek...:))), és általában ők sem tudták megmagyarázni, csak mondták, mondták a magukét, hosszú körmondatokban leírva csodálatukat irántunk...amit nagyon jó hallgatni...

GoldenEye Creative Commons License 1999.12.08 0 0 581
Alapszó a természetesség. Enélkül nem megy, de ezt azt hiszem érezzük mindannyian.
Nehéz valamit elmagyarázni, amit alapvetően mindannyian érzünk (legalábbis mi csajeszok tutira) és annyira jó érzés...az embernek akkor 'szaga van'. Csak így szoktam mondani, mert akkor bárhova belép övé a figyelem...ha nem is mindenkié, de azé, akiét keresi, azé biztos..és ettől csak még jobb és még jobban előbújik....

Mi van előbb? A jóérzés vagy valakinek a figyelme? Vagy előbb koncentrálódik rajtunk valaki figyelme, aztán mások, sokak figyelme, és akko ra nő elkezd virágozni és akkor mindenki azt mondja neki, hogy : 'wow, te kivirultál', 'wow milyen csinos vagy' és mindenki odahajol és csókot ad és bújnak és jól érzik maguk veled...És ettől neked mégjobb. És a világ csodás és elképesztő, hogy a Nap is mindig süt és minden jól sikerül....

Nőnek érzi magát, szexuálisan maximálisan, előbújik a róka, a kígyó, az oroszlán, a tigris...minden csak az oly jól ismert buta liba nem...:)))) Kívánatos, izgató. Intellektuálisan és fizikailag is. Nincs józanság, ami ennek ellenállna.
Érdekes módon nem beszél hülyeségeket, csillog-villog...állandóan vibrál és izzik körülötte a levegő...kaján, huncut és tudja a frankót....

Meddig tart ez? Mikor lesz ennek vége? És főleg miért? Miért tűnik néha úgy, hogy a liba mindenkinél erősebb...????

mAlter Creative Commons License 1999.12.08 0 0 580
"A nőiesség nem a férfiasság hiánya.", "a férfiasság sem a nőiesség hiánya" - szerintem sem. Viszont nem is függetlenek egymástól. Férfiasság, nőiesség ugyanannak a dolognak a két arca.
(mA)
Előzmény: Pucros Mackó (577)
mAlter Creative Commons License 1999.12.08 0 0 579
Bocs ezért. Most végre volt időm beleolvasni a topikba, és látom, nem kellene ilyen okosnak lennem. :))))
Előzmény: mAlter (578)
mAlter Creative Commons License 1999.12.08 0 0 578
Hogy a nôiességhez is szóljak:

Szerintem a nôiesség (és a férfiasság) biológiai értékeink (beleértve a lelki egészséget is) összessége és azok "marketingelése". Az értékek adottak, de a marketinggel több kevesebb tudatossággal irányíthatjuk is a "fogyasztók" figyelmét, vagy akár értéket teremthetünk hiányosságainkból is. :))) (Bocs a szakbarbár párhuzamért :))))

(mA)

Pucros Mackó Creative Commons License 1999.12.08 0 0 577
Egy negatív állítást viszont úgy tennék, hogy az az én véleményem. A nőiesség nem a férfiasság hiánya.

Sőt egy másikat is, hasonlóképp: a férfiasság sem a nőiesség hiánya.

És mindkettő vonatkozik férfiakra is és nőkre is.

Azt óvatosabban teszem hozzá, hogy a kettő totál független egymástól - de legalább annyira, mint a zenei tehetség a jó tájékozódóképességtől.

Pucros Mackó Creative Commons License 1999.12.08 0 0 576
arra gondolhattam, hogy úgy általában.

Persze tipikus az, amikor 1 nő Meg Akar Kapni egy férfit. De máskor is működik. Olyankor is, amikor akarni nem akar éppen semmi különöset, hanem csak úgy nőies, mert olyan.

Mondjuk rámosolyog egy nő egy férfira. Van egy hajszálnyi, de nagyon hatásos különbség egy kedves emberi mosoly és egy ugyanolyan kedves és emberi, de plusz még nőies is mosoly között. És ettől a plusztól - anélkül, hogy észrevenné - egy férfi lényegesen, talán ki is mutathatóan pozitívabban hozzáállásra sarkallódik. Jelentkezhet ez olyan apróságokban, hogy pl. megértőbb lesz vele szemben, holott egyébként nem annyira empatikus. De az is lehet, hogy csak este lesz kezdeményezőbb odahaza az ágyban, anélkül, hogy bárki észrevenné (hiszen sose tudja meg senki, mi lett volna, ha nincs vagy másmilyen az a mosoly).

Disclaimer. Ez itt kérem nem igazi kiforrott vélemény, hanem csak hipotetizálás a csevely kedvéért. Nehogy azt mondjátok később, hogy de hát szerinted így meg úgy, és le is írtad.

Előzmény: banya (573)
vikoca Creative Commons License 1999.12.08 0 0 575
Off

Wow, BanyaEdes! Reg nem lattalak! Kepzeld, teganp vegre osszeismerkedtun medwevel, es megtudtuk hogy sokat hallotunk egymasrol Toled :-)))

Amugy meg hittem en neked, meg erzem is :-).

On.

Alljon meg a menet. En azzal egyetertek, hogy gyorsabban es/vagy hatekonyabban lehet erzesek szintjen mukodni. Azonban megis fontos a megertes is, mert a tudatos (Macko, erted mar, miert fontos neked ez a tema? :-)) kontroll nelkul eppen az intuitiv mivolta miatt felrecsuszhat a vilaglatas.

Egyebkent en erteni velem Macko noiesseg noi szemmel nezve mondatat, sot marha jaaaooo megfogalmazas :-)))

Erzesek szintjen mozgasrolis lehetne itt egyet-kettot okosat mondani - na majd holnap. :-)))

vikoca Creative Commons License 1999.12.08 0 0 574
Macko, remes vagy :-DDD!
Előzmény: Pucros Mackó (570)
banya Creative Commons License 1999.12.08 0 0 573
De jó! :)))))))))
(banya nagyon örül egyik kedvenc topicja felbukkanásának)

Vikoca, drágám!
Már a múltkor is mondtam Neked, hogy kivirultál. :))) Miért nem hiszel egy vén banyának?! :))

Mackó, édes!
Kivételesen nem értem azon mondatodat, miszerint a nőiesség női szemmel nézve... Ezen belül különösen nem értem az esélyeket. Megmagyaráznád?

MIMIm, szívem!
A zokogás ölég nőies sokak szerint, ám a férfiak azért nem szeretik, mert nem tudnak mit kezdeni a női könnyekkel. Szvsz.

MIMIm Creative Commons License 1999.12.08 0 0 572
vikoca: nem nem, pont hogy nem igazán szvsz, csak azért kérdtem, mert ha a szülés nőies, akkor a zokogás miért nem, szóval csak amolyan hangosan gondolkodás volt.

UI1: néha félelmetes is tud lenni ha az ember tud a megérzések szintjén mozogni

UI2: nőiesség az - egyes női szemekkel - ami természetesen fakad az emberből mint nőből, akár úgy is hogy nincs is tudatában annak, hogy ő ott és akkor nőiesen viselkedett/volt

UI3: szvsz :)

Pucros Mackó Creative Commons License 1999.12.08 0 0 571
a világban igazán csak a paradoxonok vannak otthon, ezért ha a tudást következetesen akarod használni, előbb-utóbb megkavarodsz. Általában utóbb, de lehet, hogy ebben a konkrét esetben előbb. Úgyhogy csak bólogatok arra, amit mAlter mondott:)) gyorsabban megérti, aki érzi.

Csak hát akkor nincs róla mit beszélni, én pedig szeretném, ha jól menne a topikomnak:)))

Szóval a nőiesség.

Női szemmel a nőiesség az, amivel úgy lehet hatni a férfiakra, hogy nem kell esélyeinket félteni a józanságuktól.

Férfiszemmel a nőiesség az, amelynek révén méltánytalan előnyökre lehet nálunk szert tenni, és erre csak a lépcsőházban jövünk rá - vagy midőn a barátunkat vezeti valaki a legnemesebb szervénél fogva.

Pucros Mackó Creative Commons License 1999.12.08 0 0 570
Valami sztereotip skatula lehet... :))
Előzmény: vikoca (563)
vikoca Creative Commons License 1999.12.08 0 0 569
Hm, hat nem is tudom... lehet hogy a ugy igaz az allitas, hogy amikor eppen erzem, nem vagyok kepes ertelimeg is tisztan latni ugyanazt? Nekem ez a megfogalmazas azert tetszene jobban, mert nem jelentene azt hogy nem is vagyok kepes egy erzesre, ha eppen ertem. Na ez kicsit kinai lett... :-))).

MIMIm draga, tessek? Hogy jon ide a zokogas? Az lenne noies szerinted? Akkor en sose akarok noies lenni, ez most komoly.

MIMIm Creative Commons License 1999.12.08 0 0 568
és egy zokogó nő?
mAlter Creative Commons License 1999.12.08 0 0 567
De, meg lehet fogalmazni, de elôbb érezni kell. És az elôbb pont azt mondtad, hogy kezdesz bizonytalan lenni - és szerintem innentôl kezdve emberi és szép. Szerintem az igazi tudás (bár inkább nevezném ezt megértésnek) ott kezdôdik, hogy kezdünk bizonytalanok lenni. Hiszen emberek vagyunk és nem számítógépek, egyszerre racionálisan és érzelmileg is gondolkodunk, és ha egy gondolat mindkét oldalon a helyére került, akkor hirtelen csend lesz belôle, mert kimondani többé olyan kevés lesz, és olyan banális.
(mA)
Előzmény: vikoca (566)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!